Bästa typen av Snöslungor

Bäst om snöslunga

Att hitta den bästa typen av snöslunga är inte alltid så lätt. Dels finns det fler olika typer av snöslungor och varje typ har flera olika tillverkare. Om di vill hitta de snöslungorna som fått bäst i test finns de på denna länk.

Dessutom finns många olika sorters affärer som säljer snöslungor. Du kan t.ex. köpa en snöslunga i byggvaruhusen, hos maskinleverantörerna och även hos vissa cykelhandlare. Dessutom finns det riktigt prisvärda snöslungor att inhandla hos flera av nätbutikerna.

Tips när du letar snöslunga

Här får du en del tips när du ska hitta den bästa snöslungan.

Något som du ska göra när du bestämmer dig för en snöslunga är följande:

  • Hör efter med vänner som tidigare skaffat snöslungor.
  • Kolla igenom de tester eller recensioner som har utförts på snöslungor.
  • Beräkna storleken på det område som kan snöröjas.
  • Fundera på om de är att använda batteridrivna eller elanslutna snöslungor.
Prioritet Typ av Snöslunga Kommentar

1

Batteridrivna Batteridrivna snöslungor är den enklaste snöslungan men kan passa många villaägare med mindre tomt. Stiga har många bra batteridrivna snöslungor i allt från den lilla elektriska snöskyffeln ST1131E till den batteridrivna ST4851AE.

2

2-stegsslunga Snöslungor med två-steg som drivs av en förbränningsmotor är ede vanligaste snöslungan och det finns allt från mindre modeller till riktiga kraftpaket.

3

Eldrivna Att koppla in snöslungan till 230 Volt är väldigt smidigt och dessutom billigt under förutsättning att sladden räcker.

4

1-stegsslungan En enkel och bensindriven 1-stegsslunga passar de som bor i södra delarna av Sverige och har en lite större yta som ska snöröjas.

5

3-stegsslungan Snöslungor med 3-stegsnöslungor är ovanliga men blir allt mer populära tack vare sin driftsäkerhet och kraft.

Andra bra snöslungor och byggvaruhus

Det finns många butiker utomlands som säljer snöslungor och som gärna ser dig som kund. Oftast är det bättre att skaffa en snöslunga i Sverige om det uppstår några problem eller du har behöver service.


Snöslungor av bra kvalité hittar du hos

Tips på flera bra snöslungor

Här finns de allra bästa och mest prisvärda snöslungorna i Sverige


Allt insnöat om snöslungor

Här kan ni finna mer vit information och snörik fakta om snöslungor men också en hel del kul saker om snöslungorna.Meny - Snöslunga
Till förstasidan på www.snöslunga.seHögst upp på sidan om snöslungorLängst ned på sidan om snöslungan
TesterSnowblowersBästNyheter